search
menu Menü

Blog

Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh

A szagelszívás új dimenziója! A szagokat ott szívja el, ahol keletkeznek

A Geberit DuoFresh a kellemetlen szagokat közvetlenül a WC-csészéből szívja el, és a működtetőlap mögött észrevétlenül megbúvó aktívszénszűrő segítségével tisztítja meg. A rendszer más szellőztetővezetékektől vagy szellőztetőrendszerektől függetlenül működik, és energiát spórol, mivel téli hidegben sem kell az ablakon keresztül szellőztetnie.

Friss lökés a fürdőszobának

Többé nem kell a fürdőszobában a kellemetlen szagokkal foglalkoznia. A WC szagtalanítás lehetséges módszerei sokszor kevés figyelmet kapnak fürdőszobánk tervezésekor, ám a kellemetlen szagok a hétköznapokban igenis befolyásolják komfortérzetünket. A régi fürdőszobai szagelszívók ideje azonban lejárt: Az új, keringtetett levegővel működő Geberit DuoFresh szagelszívó olyan megoldást kínál, amelyet vízvezetékszerelője egyszerűen és gyorsan felszerelhet.

Geberit Sigma40 ? Szagelszívás a különleges kidolgozású működtetőlap alatt

Az esztétikus Sigma40 működtetőlap üveg- és műanyag kivitelben kapható. Az aktívszénszűrő cseréjéhez, vagy a vízkezelő tabletta bedobásához egy kézmozdulattal nyissa le a lapot, és már szabad is az út a tartály belseje felé.

A fürdőszoba építésénél érdemes figyelni a megfelelő szerelőelemekre

A Geberit DuoFresh szerelőelemhez beépített szellőzőcsatorna és elektromos kábelvezeték is tartozik, így ezek a hagyományos szerelőelemeknél nem sokkal drágábban, lehetőséget kínálnak Önnek arra, hogy a szagelszívás előnyeit akár azonnal élvezhesse, de a szagelszívó berendezés így később is bármikor felszerelhető, utólag is. Ügyeljen arra, hogy szerelője a beépített szagelszívási lehetőséggel rendelkező DuoFresh szerelőelemet rendelje!

És amit más elszívók nem tudnak? Bedobónyílás a vízkezelő tabletta számára

A Sigma40 csomag tartalmazza a vízkezelő tabletta bedobására szolgáló tartozékot is. Így a praktikus tablettát egyszerűen és biztonságosan helyezheti be a fal mögötti víztartályba, hogy minden öblítésnél több frissesség és higiénia legyen a fürdőszobában.


Hozzászólások

chat Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Keresés

Kategóriák